Het was groot nieuws dat Johan Vlemmix de Amerikaanse spookstad Johnsonville zou gaan kopen. Een kerk, een winkel, een restaurant, een postkantoor en een paar huizen. Dit alles staat te koop voor 1,9 miljoen dollar.

Johan liet weten er een toeristische attractie van te willen maken en ook daadwerkelijk in Amerika te willen gaan wonen. De Greencard was zelfs al aangevraagd. Niet veel later werd het stil rond de wilde plannen.

Bekendeburen vroeg aan Johan hoe de stand van zaken is en ineens lijkt alles ineens minder zeker. 'Wat betreft mijn villa in Eindhoven, ben ik bezig met een grote ster uit Amerika. Ondertussen hebben ik al wel een serieus bod gehad van een ander van 1,2 miljoen euro.

Maar ik heb 1,5 miljoen euro om het Amerikaanse project te kunnen doen. Anders verkoop ik mijn villa niet. Heb nu ook hard bod op Soestdijk van 575.000,-- euro, maar daar wacht ik ook even mee. Of ik hou alles of alles gaat weg. Ook ik.

Ik heb goede hoop op een bod van 1,5 miljoen euro op mijn villa. De koper krijgt er alles voor; mijn interieur, mijn spullen en zelfs mijn kleding'. Al met al is het kopen van de spookstad nog een eind weg, want het bod op zijn villa ligt ver af van wat Johan wil.