Wel heeft Andre vaak laten weten veel plezier te hebben beleefd aan zijn huisje. Hier kon hij de drukte van de stad en zijn werk ontvluchten en heerlijk tot rust komen midden in de natuur. Zijn stulpje is gelegen aan de bosrand.

De vraagprijs ligt op 149.000,-- euro en voor dit geld krijgt de koper een woning met een totale woonoppervlakte van 89 vierkante meter. In totaal bestaat het weekendhuisje uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Uiteraard is het huisje omgeven door een tuin, De achtertuin is maar liefst  396 vierkante meter ( 12 meter diep en 33 meter breed). Deze is gelegen op het zonnige zuiden.

In de woonkamer bevindt zich een gezellige houtkachel en het hele huis is voorzien van een vinylvloer. Een zonneterras ontbreekt overigens ook niet. Hoe leuk het ook is om er te verblijven, het is niet toegestaan om er permanent te wonen.

Andre van Duin kocht de recreatiewoning in juli 2006 voor een prijs van 120.785,-- euro en heeft het cash betaald. Overigens heeft hij al eerder geprobeerd het huis te verkopen en toen begon hij op een vraagprijs van 195.000,-- euro.

Door de crisis op de onroerend goed markt is het weekendhuis van Andre van Duin nu echter een stuk goedkoper geworden!!