ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET LANDHUIS

VRAAGPRIJS

Andy van der Meijde, oud voetballer die o.a. bij Ajax, PSV en Intern Milaan heeft gevoetbald, en zijn partner, oud Playboy Playmate, Melisa Schaufeli, hebben het landhuis in Beemte Broekland, een plaats in Gelderland, te koop gezet voor een vraagprijs van 2.385.000 euro.

ANDY EN MELISA GESCHEIDEN

Het landhuis staat op naam van Melisa. Op papier zijn de twee al sinds 2015 gescheiden. Dit hebben Andy en Melisa gedaan om de ex en van Andy op afstand te kunnen houden. Hij was namelijk eerder getrouwd in gemeenschap van goederen en dan zouden de ex en aanspraak kunnen maken op het landhuis.

WINST

Deze staat nu dus alleen op naam van Melisa, die het in november 2019 kocht voor een prijs van 825.000 euro en er een hypotheek op liet vestigen van 200.000 euro. Er gloort dus een winst van bijna 1,6 miljoen euro aan de horizon.

INDELING

De koper krijgt een prachtig luxe landhuis met een lommerrijke oprijlaan. De woonoppervlakte bedraagt 378 vierkante meter en in totaal zijn er acht kamers, waaronder zeven slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De half open hoekopgestelde keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op het terrein, van maar liefst 13.282 vierkante meter, bevindt zich ook nog een bijgebouw met twee woonkamers, een keuken en een bar/ cafe.

De bijgebouwen hebben een totale woonoppervlakte van 257 vierkante meter. Buiten dit alles is er ook nog een stallencomplex met vijf paardenboxen. De tuin is zeer romantisch aangelegd met  grote vijverpartijen, bruggetjes en diverse terrassen.

ENERGIELABEL

In de tuin bevindt zich ook nog eens een whirlpool, die je vanuit de tuinkamer zo instapt.. Het geheel is voorzien van 60 zonnepanelen. Het energielabel is B. Kortom; een waar paradijs.

Grappig is dat de Meilandjes voor hun landhuis in Noordwijkerhout tienduizend euro meer vragen, namelijk 2.395.000 euro. Welke zou jij kiezen?