Zonder dat Marianne Weber er enige ruchtbaarheid aan had gegeven, heeft zij de laatste levensdagen samen met haar voormalige levenspartner Rita van 't Hof doorgebracht. Marianne stond namelijk kadastraal ingeschreven bij Rita.

Rita overleed in de armen van Marianne, die hierdoor zoveel verdriet had dat zij niet in staat was de begrafenis bij te wonen, maar verkoos om haar verdriet te verwerken op Gran Canaria.

Het appartement waar Rita en Marianne lief en leed hebben gedeeld, is nu kort na het overlijden van Rita te koop gezet. Het is prachtig gelegen op de Gevers Deynootweg in Scheveningen.

De vraagprijs wordt niet voor niets door de makelaar een buitenkansje genoemd, want deze bedraagt slechts 169.000,-- euro. En dat terwijl je vanuit het appartement zo op zee kijkt!

De koper krijgt voor dit geld een appartement met een totale woonoppervlakte van 75 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Er is een balkon aanwezig en het optrekje heeft een open keuken met allerlei inbouwapparatuur. De servicekosten bedragen 182,-- euro per maand. Het appartement stond op naam van Rita, die er in 2009 213.000,-- euro voor heeft betaald.  Dus duur is het appartement zeker niet.