Arjen Robben, sterspeler van de Duitse voetbalclub Bayern Munchen, heeft zijn appartement aan de Hereweg in Groningen weten te verkopen. Half mei van dit jaar zette hij zijn maisonnette te koop voor een bedrag van 219.000,-- euro. Lang heeft hij dus niet op een koper hoeven te wachten.

De verkoopprijs bedraagt 205.000,-- euro en dat betekent dat Arjen geen winst heeft kunnen behalen op de verkoop. Zelf kocht hij de maisonnette in oktober 2007 voor een prijs van 255.000,-- euro. De stervoetballer lijdt dus een verlies van 50.000,-- euro.

De koper krijgt een maisonnette met een woonoppervlakte van 115 vierkante meter, bestaande uit totaal 5 kamers, waaronder vier slaapkamer en een luxe design badkamer.. De keuken is een lust voor het oog en van alle gemakken voorzien. Duidelijk is te zien dat kosten noch moeite zijn gespaard om het optrekje een luxe uitstraling te geven.

Er is ook een dakterras van 25 vierkante meter, waar het heerlijk vertoeven is en een balkon ontbreekt ook niet. Parkeer probleem is er niet, want bij de koop zit 1 parkeerplaats inbegrepen.