.BB Vol Liefde presentator Art Rooijakkers is weer verliefd en zet nu gelijk haast achter de verkoop van zijn grachtenappartement in Amsterdam. Blijkbaar wil Art een nieuwe start in een nieuw optrekje.

VRAAGPRIJS APPARTEMENT

Hij heeft zijn appartement dan ook te koop gezet met een korting. Eerst vroeg Art nog 1.395.000 euro, maar nu 1.295.000 euro ofwel een korting van 100.000 euro. Zelf kocht hij het in 2016 voor een bedrag van 960.000 euro. Hij kan dus altijd nog een leuke winst in zijn zak steken

INDELING APPARTEMENT ART ROOIJAKKERS.

Wat krijgt de koper? Die krijgt een schitterend grachtenappartement, een Rijksmonument, met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de ruime open woonkeuken met kookeiland en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

In masterbedroom onbreekt de walkin- closet niet en heeft ook nog airco. Ook de living heeft airco en door de grote ramen een schitterend uitzicht op de gracht.

Ook een dakterras van 17 vierkante meter met uitzicht op het centrum van Amsterdam ontbreekt niet. Art hoopt snel een koper te .kunnen vinden, zodat hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan beginnen.