.BB Vol Liefde presentator Art Rooijakkers is weer verliefd en zette zijn grachtenpand te koop om samen met zijn nieuwe vriendin een nieuwe start te kunnen maken in een nieuw huis.

ART ROOIJAKKERS SCOORT DEZE WINST

Hij zette zijn appartement dan ook te koop voor 1.295.000 euro,na eerder een ton meer te hebben gevraagd.Zelf kocht hij het in 2016 voor een bedrag van 960.000 euro. Nu hij het heeft gekocht maakt hij, afgaande op de vraagprijs, een mooie winst van 335.000 euro!!

INDELING APPARTEMENT ART ROOIJAKKERS.

Wat krijgt de koper? Die krijgt een schitterend grachtenappartement, een Rijksmonument, met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de ruime open woonkeuken met kookeiland en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. In masterbedroom onbreekt de walkin- closet niet en heeft ook nog airco. Ook de living heeft airco en door de grote ramen een schitterend uitzicht op de gracht.

Ook een dakterras van 17 vierkante meter met uitzicht op het centrum van Amsterdam ontbreekt niet. Art kan nu samen met zijn nieuwe vriendin op huizenjacht en aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven beginnen.