Na het overlijden van haar eerste man Willem dacht tv presentatrice Astrid Joosten nooit meer liefde te kunnen vinden. Daar was het verlies te groot voor.

Maar gelukkig voor haar kwam haar nieuwe vriend Rob Peters in haar leven. Niet voor niets zei Astrid 'ik weet nu dat erĀ  meerdere grote liefdes bestaan.

Ik bof dat ik dit grote gevoel weer mee mag maken'. Vorig jaar hoopte zij met Rob in het huwelijk te treden. Helaas werd het huwelijk door de corona tot twee keer toe uitgesteld. Nu eindelijk hebbe de twee elkaar het ja woord gegeven.

De twee hebben een appartement gekocht aan de Apollolaan in Amsterdam. Het is voor het eerst dat zij samen iets kopen. De koopsom bedroeg 775.000 euro en Astrid en Rob hebben het optrekje uit eigen middelen betaald.

Het gaat om een tweekamer appartement met een woonoppervlakte van rond de 65 vierkante meter. Uiteraard zullen ze nog de handen uit de mouwen moeten steken om het een beetje op te knappen.

Opvallend is overigens dat dit appartement in hetzelfde gebouw is waar Astrid al een appartement bezit, die zij in 2013 kocht voor een bedrag van 1.162.500 euro.

Deze kocht Astrid nadat ze haar penthouse in Amsterdam aan Anouk had verkocht.