Huizen
11 januari 2014
 

Astrid Joosten koopt weer een penthouse! Zie foto's

AMSTERDAM (NH) - Zangeres Anouk heeft het penthouse van Astrid Joosten gekocht , waardoor Astrid op zoek moest naar een andere woning.

Deze heeft ze gevonden en blijkbaar is het wonen in een penthouse haar zo bevallen, dat ze toch weer voor een penthouse heeft gekozen. Recent kocht ze deze in Amsterdam Zuid voor de prijs van 1.162.500,-- euro. De vraagprijs voor het penthouse bedroeg 1.250.000,-- euro.

Voor dit geld heeft Astrid een prachtig optrekje met een totale woonoppervlakte van 215 vierkante meter. In totaal beschikt ze nu over 5 kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer.

Het penthouse bevindt zich in een monumentaal pand en niet voor niets heeft het de allure van een penthouse dat in Parijs had kunnen staan. Astrid zal er in ieder geval zeer blij mee zijn.

Een hypotheek rust er niet op haar nieuwe aanwinst, dus mogen we er vanuit gaan dat Astrid  het penthouse uit eigen zak heeft betaald. Astrid zal haar penthouse ook zeker hebben verkocht vanwege de herinneringen. Ze woonde daar samen haar samen Willem, die in september 2012 overleed.

Astrid in nu weer een frisse nieuwe start maken!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.