Teun Koopmeiners, die met zijn ploeg Atalanta de Europa League finale van Bayer Leverkusen won,  heeft  flink geinvesteerd in Alkmaar. In korte tijd heeft Teun voor bijna 3,5 miljoen aan panden gekocht, waaronder een villa van dik 1,8 miljoen euro

ALKMAAR

Een van de panden is een prachrig dubbel bovenhuis in het centrum van Alkmaar. Deze kocht Teun begin november voor 435.000 euro, gelijk aan de vraagprijs, en liet er een hypotheek op vestigen van 308.000 euro.

CONSTRUCTIE

Deze constructie hanteerde hij ook bij de overige drie panden die hij kocht. Bij elk pand legde hij een groot gedeelte eigen geld in en voor het restant nam hij een hypotheek. Het dubbel bovenhuis heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Het pand beschikt tevens over twee dakterassen die op het zonnige zuiden liggen.

Uiteraard is er ook een keuken die is voorzien van inbouwapparatuur.. Kortom; een goede investering van Teun.. Uiteraard zal hij door Ronald Koeman mee worden genomen naar het EK Voetbal in Duitsland van komende zomer