Auto's
30 december 2016
 

Audi TT van Patricia Paay door eigen schuld niet verkocht. Zie foto's

De Audi TT van Patricia Paay had volgens het bedrijf, waar de wagen te koop staat, allang kunnen worden verkocht. Een woordvoerder legt uit waarom dat niet is gebeurd.

De Audi TT Cabrio van Patricia Paay staat te koop bij een autobedrijf in Soesterberg. Dat ontdekte bekendeburen een week geleden. Vreemde was echter wel, dat de wagen nog altijd op naam staat van Paay en tot op heden niet is verkocht.

Tijd om even een belletje te plegen met het bedrijf. Een woordvoerder liet bekendeburen het volgende weten. 'Na de publicatie op jullie site is het de hele dag een gekkenhuis geweest. Veel telefoontjes en emails binnengekregen.

Maar desondanks is de wagen nog altijd niet verkocht. Ik had de Audi TT overigens direct kunnen verkopen, maar dat gaat helaas niet. Paay is namelijk haar kentekenbewijs kwijt en heeft een nieuwe aan moeten vragen.

Normaal duurt dat 2 tot 5 dagen, maar door alle feestdagen duurt het wat langer. Om die reden staat de wagen ook nog altijd op haar naam. Zonder alle papieren kan de Audi niet overschrijven. En ja, ik hoop voor Patricia dat de kopers nog geinteresseerd zijn en niet inmiddels een andere wagen hebben gekocht'

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.