Bas was een relatie aangegaan met zijn buurvrouw en uiteraard kon het huwelijk geen stand houden. Babette bleef in hun huis wonen en Bas betrok een huurhuis. Al die tijd bleef het huis, dat zij samen in mei 2010 gekocht hadden, op beider naam staan.

Maar Bas wil natuurlijk ook verder en voor Babette is het waarschijnlijk moeilijk om de hypotheek in haar eentje op te hoesten. Gevolg: het huis staat sinds een paar dagen te koop voor de vraagprijs van 429.000,-- euro.

Voor dit geld krijgt de koper een zogenaamde op de hoek gelegen drive-in woning met een totale woonoppervlakte van 174 vierkante meter.

In totaal beschikt het huis over 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers en een sauna. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen plus een vliering. Aan de zij-voor- en achterkant wordt het huis omgeven door een tuin.

De achtertuin is 275 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Het optrekje van Babette ligt aan het water en grenst aan de achterkant aan een park.  Verder is nog een balkon aanwezig en een vrijstaande houten berging.

Babette heeft het huis overigens zeer gezellig en knus ingericht. Leuk is bijvoorbeeld ook de houtkachel in de woonkamer en de gezellige leefkeuken.

Winst zit er met de verkoop helaas niet in . Babette en Bas kochten het huis voor een prijs van 400.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 435.000,-- euro.