Arjen Lubach lijkt een gevalletje van 'links lullen, rechts vullen'. Het succes dat hij heeft met o.a. zijn avondshow legt hem in ieder geval geen windeieren.

Bekendeburen dook eens de boeken in van zijn twee bedrijven en de cijfers liegen er niet om. In een paar jaar tijd is het eigen vermogen van zijn twee bedrijven gestegen als een raket.

Op zijn woonadres in Amsterdam zijn twee bedrijven gevestigd waarvan Arjen enig aandeelhouder is. Het ene bedrijf draagt de naam Schemer Produkties B.V. en het andere bedrijf heet Polymath Holding B.V.

Het eerste bedrijf levert facilitaire activiteiten voor film- televisieprodukties. In 2018 bedroeg het eigen vermogen nog maar 82.278 euro en is eind 2020 gestegen naar 585.500 euro!

Het tweede bedrijf is een financiele holding. In 2018 bedroeg het eigen vermogen 91,434 euro en is eind 2020 gestegen naar bijna 778.000 euro.

Arjen gaat dus als een speer. De twee bedrijven hebben tezamen een eigen vermogen van bijna 1,4 miljoen euro en dat is een hele prestatie van Lubach.

Buiten dit bezit hij nog een schitterende boerderij in de omgeving van Heerenveen, waar zeker tonnen euro's overwaarde op rust. Zijn bankrekening barst zolangzamerhand uit zijn voegen. Chapeau!!