Huizen
17 april 2017
 

Bastiaan en Tooske Ragas kopen appartement in Overveen. Zie foto's

Bastiaan en Tooske Ragas hebben een driekamer appartement gekocht in het plaatsje Overveen en hadden daar duidelijke bedoeling mee...

Alhoewel ze zelf in een prachtige villa wonen in Bloemendaal, hebben Bastiaan en Tooske een driekamer appartement in Overveen gekocht voor de prijs van 255.000,-- euro. Zij hebben het optrekje uit eigen zak betaald. Overveen is overigens een dorp in de gemeente Bloemendaal.

Voor dit geld zijn zij nu de eigenaars van een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 76 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Er is een luxe keuken met veel inbouwapparatuur. De garage voor de auto stond te koop voor 40.000,-- euro, maar die heeft het glamourpaar erbij gekocht.  Zelf gaan ze er natuurlijk niet wonen. Vanaf half maart j.l. hebben zij het appartement verhuurd voor een prijs van 1250,-- euro per maand.

Een mooie investering!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.