Echt heel lang hebben Bastiaan en Tooske Ragas niet op een koper voor hun woonboerderij in Giethoorn hoeven te wachten. Nadat ze deze in april van dit jaar te koop hadden gezet voor een bedrag van 685.000,-- euro, is deze nu verkocht.

Het stel had de woonboerderij te koop gezet, omdat ze er zelf vanwege tijdgebrek er te weinig kwamen en het daarom zonde vonden om het weekend stekkie nog langer aan te houden. De boerderij zou verkocht zijn voor een bedrag rond de 650.000,-- euro.

Zelf kochten zij het optrekje in 2008 voor een onbekende prijs. Een hypotheek was niet nodig. De koper krijgt een schitterend gelegen woonboerderij met woonoppervlakte van 166 vierkante en bestaande uit totaal 5 kamers; waaronder 4 slaapkamers en meerdere badkamers en een prachtige open keuken met alles er op en eraan.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Je krijgt er een achtertuin bij van 3000 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten. Dat is niet alles want een eigen botenhuis hoort er ook nog eens bij. Bastiaan en Tooske zijn in ieder geval blij dat de boerderij is verkocht.