DIT IS DE VROUW DIE DOOR JACOB ZOU ZIJN AANGERAND

Wie herinnert zich niet Jacob de Vries uit de BB Vol Liefde seizoen 1? De man die in één keer, in verband met het coronavirus, met vier vrouwen zat opgescheept die hem niet goed gezind waren. Een zucht van verlichting op het moment dat de vier vrouwen weer vertrokken.

Van BB vol liefde naar 'De Ware Jacob' op Videoland

Geen van de vrouwen konden zijn hart stelen en omgekeerd was daar ook geen sprake van. Daarna probeerde Jacob het nog eens de serie “De Ware Jacob”, uitgezonden op Videoland, maar op het gebied van de liefde leidde het tot niets.

Toch hield hij er wel contacten aan over. Een van de vrouwen met wie hij contact bleef houden was Riska Sembor. Zij had zich aangemeld bij Blue Circle na het zien van de video van Jacob, maar helaas viel de keus niet op haar.

LANG LEVE DE LIEFDE op SBS 6

Dit omdat zij geen zekerheid kon geven echt mee te kunnen doen. Wel merkte Jacob op haar de meest aantrekkelijke vrouw te vinden en te hopen elkaar wel te leren kennen. Ook al omdat haar voorkeur uitging naar “een rijpe man”. Riska is overigens niet echt een onbekende, want in 2021 was zij te zien in het SBS programma “Lang Leve de Liefde”.Helaas kwam er geen relatie uit voort.

SPIJT

Eindelijk kwam het moment om elkaar beter te leren kennen. Riska Sembor besloot vorig jaar september om naar de BB Casa Monte van Jacob in Albufeira af te reizen en eens te kijken of er een relatie in zou zitten. Dat zat er niet in. Recent besloot Riska, nu in het gezelschap van haar moeder, weer naar Jacob te gaan voor een hernieuwde ontmoeting. Daar heeft hij op zeker tot vandaag de dag een enorme spijt van.

BB vol liefde seizoen 1 deelnemer Jacob de Vries beschuldigd van AANRANDING

Want Riska beschuldigt hem ineens keihard van aanranding. Jacob heeft de app jes getoond die zij hem heeft gestuurd en die liegen er niet om. Zo vraagt zij zich af waarom hij bij haar in bed komt liggen terwijl ze een gast is. Hij zou haar, eenmaal in bed gekropen, hebben geïntimideerd en zich hebben uitgekleed. Daar bleef het niet bij. Ze beschuldigd Jacob ervan haar borsten te hebben aangeraakt en zoals zij zegt “mijn tieten gelikt, maar ook aan haar vagina te hebben gezeten”.

De beschuldiging wordt nog erger als Riska schrijft dat onze Jacob alle vrouwen die bij hem werken gebruikt voor seks. Verder beweert ze stellig de aanranding te hebben opgenomen op haar mobiele telefoon. Ze maakt hem uit voor “vieze oude lelijke man” en ineens blijkt hij toch nooit haar type te zijn geweest en blijkt zij juist te vallen voor jonge mannen. Maar met de beschuldiging van aanranding houdt het niet op. De soap breidt zich uit.

Gaat Jacob de Vries naar de GEVANGENIS?

Volgens haar heeft Jacob haar een gratis verblijf beloofd, omdat ze jarig was en dit haar cadeau was. Ze is dan ook niet van plan om ook maar 1 eurocent te betalen. Ook al, en dat herhaalt ze, omdat hij haar zou hebben aangerand. Riska is van mening dat Jacob hiervoor in de gevangenis moet worden opgesloten. Privé vraagt Jacob om een reactie en die blijkt een heel andere versie te hebben.

WOEST

“Ik ben echt woest dat zij mij hiervan beschuldigd. Er klopt helemaal niets van. Het zit heel anders in elkaar. Ik weet nog wel dat ik haar ontbijt kwam brengen, op de deur klopte en Riska vrijwel naakt de deur opendeed. Gelijk besprong zij mij. Het was pure verleiding. Er daar bleef het niet bij.

Op een avond ging ik naar mijn slaapkamer, hetgeen privé gebied is, en daar lag zij vrijwel geheel naakt met gespreide benen op mij te wachten. Ik hoef uiteraard niet te vertellen met welke intentie dit was. Ach, we hebben een beetje gespeeld, maar van aanranding is echt geen enkele sprake.

Ik moest verder ook niks van haar en maakte dat ook duidelijk. Hier bleef het helaas niet bij. De hele tijd zeurde ze om een auto, maar huren ging niet omdat Riska niet in het bezit was van een creditkaart, dus ik vroeg een bekende van mij die een huurbedrijf heeft om haar te helpen. Later kwam hij erachter dat haar rijbewijs al maanden lang was verlopen. Hij liep dus een enorm risico. En mijn rekening betalen? Ho maar.

BETALING kan BB vol liefde host vergeten

Twee dagen voor vertrek wou ik betaling en loog ze dat haar paspoort, geld en rijbewijs waren gestolen en dat ze vanuit Nederland het geld gelijk zou overmaken. Eenmaal daar liet ze me weten geen cent te gaan betalen. Ze heeft me gewoon opgelicht. De vrouw is een walgelijke, pathologische leugenaar die mannen uitbuit en ik vind dat dit soort mensen aan de schandpaal moeten komen. Ook maakte ze stiekem filmpjes van mij.

MOORDENAAR

Nog eenmaal neemt bekendeburen contact op met Riska, omdat Jacob toch echt een heel ander verhaal vertelt en aanranding ontkent. “Tuurlijk vertelt hij een ander verhaal. Hij wil toch zichzelf beschermen? Een dief of een moordenaar ontkent toch ook altijd?” Je blijft erbij dat hij je heeft aangerand?  “De aanranding is niet zozeer een verkrachting, maar kan ook psychisch. Er zijn verschillende soorten aanranding”.

BORSTEN

Hij zou toch je borsten hebben gelikt en meer? Staat echt te lezen in je app. “Hij weet dat ik op dat moment afhankelijk van hem ben, omdat ik met mijn moeder bij hem gratis heb gelogeerd. Hij weet dondersgoed dat ik dan moeilijk “nee” kan zeggen op dat moment hij begon mijn tieten en mijn lichaam aan te raken.

Dat is wat ik bedoel met aanranding”. Ondertussen is de woede bij Jacob nog altijd niet gaan liggen en wacht hij nog altijd op zijn geld. Van Riska heeft hij tot op heden niets meer vernomen. Wat de liefde betreft heeft hij het meer dan gezellig met zijn oude vlam Carla! Wel laat Jacob weten dat haar beschuldiging van aanranding alleen is om niet te hoeven betalen.