Tot een werkelijk groot succes is het nog niet gekomen met de twee bedrijven van Yolantje Cabau van Kasbergen.. Sterker nog; als Yolanthe hier van zou moeten leven, is het echt droog brood en water als drank.

Was het eigen vermogen van haar bedrijf YCVK Beheer B.V., opgericht in 2008 met als doelstelling:“Het verrichten van stemwerkzaamheden voor commercials, tekenfilms en voice-overs en verrichten van promotionele activiteiten, alsmede acteer-, presenteer- en journalistieke werkzaamheden” in 2016 nog voor ruim 117.000 euro in het rood, in 2017 is het eigen vermogen nog dieper in het rood gezonken en bedraagt deze nu 206.000 euro. Dat is bijna 1 ton meer en dat voelt natuurlijk niet echt lekker.

En de laatste cijfers van haar andere bedrijf “YC Europe B.V.”, opgericht in oktober 2013 met als doelstelling “ De groot- en kleinhandel in juwelen, sieraden en andere kostbaarheden” geven ook al geen reden tot een feestje.

Hiervan staat het eigen vermogen een vette 188.000 euro in het rood. Tel daarbij op dat hun restaurant XaXa op Ibiza is of zal worden verkocht, dan is duidelijk dat Yolanthe zakelijk de wind behoorlijk tegen heeft.

En natuurlijk zal ze zich wellicht later gaan inspannen om alles te kunnen keren, want daar heeft zij teveel trots voor. Maar voorlopig staan de twee eigen vermogens van haar bedrijven voor bijna 4 ton in de min en zal het nog een hele toer worden om dit om te buigen van rode naar zwarte cijfers!