Huizen
19 december 2016
 

Balastingdienst legt toch weer nieuw beslag op villa Rob Bolland. Zie foto's

Op 1 december werd bekend dat de fiscus goedkeuring had verleend aan de verkoop van de villa van Rob Bolland, maar is dat eigenlijk wel zo?

Na zeven jaar wist muziekproducer Rob Bolland eindelijk een koper te vinden voor zijn villa in Bussum, maar de fiscus leek roet in het eten te gooien door in november twee  nieuwe beslagen te laten leggen op de villa. En zonder goedkeuring van de fiscus kan de verkoop niet doorgaan.

Begin december liet Rob via de Telegraaf weten, dat de goedkeuring binnen was. Maar is dit wel zo, want op 6 december j.l, heeft de belastingdienst toch weer een nieuw executoriaal beslag op de villa van Rob laten leggen.

En weer gaat het om achterstallige inkomstenbelasting, waar de deurwaarder op 24 november een dwangbevel heeft afgeleverd bij Rob. En zo lijkt het er toch op, dat de fiscus nog altijd een sta in de weg is.

Waarom anders toch weer een nieuw beslag? De tijd zal het leren. Er liggen inmiddels wel in totaal 6 beslagen op de villa en dat neigt toch erg naar slecht nieuws.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.