Zoals bekend zijn zangeres Sieneke en haar man Jan Baum verwikkeld in een vechtscheiding. De zaak draait om de woning in Nijmegen. Jan wil de woning in de verkoop zetten en Sieneke wil er met de kinderen blijven wonen.

RECHTSZAAK

Jan vindt dat goed, maar dan moet ze maar uitkopen en een hypotheek aanvragen bij de bank. Helaas voor Jan wil Sieneke niet meewerken en om die reden heeft hij een rechtszaak tegen haar aangespannen. De zaak is inmiddels voor de rechter geweest en over een paar weken doet deze uitspraak.

Maar Sieneke en Jan liggen ook in conflict met de Belastingdienst. Zoals bekendeburen eerder publiceerde heeft deze executoriaal beslag gelegd op de woning van Sieneke .Dat betekent dat de Belastingdienst op ieder gewenst moment de woning op de veiling kan verkopen. Dat beslag was op 30 mei j.l. gelegd.

TWEEDE EXECUTORIAAL BESLAG

Bekendeburen heeft ontdekt dat op 14 juni j.l de Belastingdienst de druk op Sieneke heeft opgevoerd en een tweede executoriaal beslag heeft laten leggen op de woning. Het gaat hierbij om nog eens over vijf andere dwangbevelen betreffend Omzetbelasting, Ziektekostenverzekering en loonheffing.

De totale schuld is niet bekend, maar wanneer er niet wordt betaald, verliest Sieneke op zeker de woning.

beelden: Google Streetview