Toen Fajah Lourens nog een relatie had met Daniel Surig, de vader van haar zoontje Shai, besloten zij op een gekocht stuk grond in het Noord Hollandse Purmerland hun droompaleis te laten bouwen. Fajah werd voor 1/3 deel eigenaar van het optrekje en haar ex 2/3. Daniel en Fajah kochten het geheel voor 675.000,-- euro en namen er een hypotheek op van 350.000,-- euro

Helaas voor Fajah heeft ze er geen dag gewoond, maar is ze nog altijd mede eigenaar van voormalige droompaleis, dat zich meer en meer ontwikkelde als een ongelukshuis. Toen Fajah in 2014 verliefd werd op Melvin, die ook haar manager was, besloten de twee het gedeelte van Daniel te kopen van het droompaleis.

Ze kochten het voor 785.000,-- euro en tekenden het contract. Maar weer ging het feest niet door, want slechts enkele weken na de koop leed hun relatie schipbreuk. Wel hadden Fajah en Melvin al 10% overgemaakt als waarborgsom. Hier konden ze dus naar fluiten.

De koop werd ontbonden en lange tijd bleef het stil. Maar, zo ontdekt bekendeburen, in , in juni j.l. is er executoriaal beslag gelegd op het voormalige droompaleis van Fajah. De beslaglegger is een sloopbedrijf.

Het gaat dan wel om het deel van haar ex Daniel Surig. Het huis wil maar geen geluk brengen en het lijkt er wel op alsof Fajah er maar niet van kan loskomen. Wat gebeurt er straks als het huis op de veiling wordt verkocht en Fajah een mede eigenaar krijgt die ze totaal niet kent?

Zal die haar deel kopen of gaan investeren waarbij Fajah, als mede eigenaar, een deel van de rekening krijgt gepresenteerd. Het huis begint steeds meer en meer op een nachtmerrie te lijken.