Nog maar net was Johan Derksen eigenaar van deze woonboerderij in Grolloo Drente of hij zette het optrekje te koop en heeft binnen een week een koper gevonden Dat Johan de boerderij zo snel in de verkoop had gezet, had een speciale reden.
 

Johan Derksen had deze prachtige woonboerderij in het Drentse plaatsje Grolloo nog maar net gekocht, toen hij en zijn vrouw zagen dat hun droomhuis, ook in Grolloo, te koop stond. Zij aarzelden geen moment en kochten hun droomhuis.

Johan had echter al zijn handtekening gezet onder het koopcontract van de woonboerderij en dacht er af te kunnen komen door een bedrag van 45.000,-- euro te betalen aan de verkoper ofwel 10% van de koopsom.

Deze maakte daar bezwaar tegen ofwel ging er niet mee akkoord. Derksen moest de gehele koopsom van 440.000,-- euro op tafel leggen. Op 1 juni j.l. passeerde de boerderij bij de notaris en was Johan eigenaar van de boerderij. Maar zeker niet tot zijn grote vreugde, want gelijk heeft hij nu de woonboerderij te koop gezet en wel voor een vraagprijs van 450.000,-- euro.

Gelukkig voor hem is hij nu dus alweer verlost van de woonboerderij. De koper zou een prijs hebben betaald rond de vraagprijs. Een typische Derksen actie