Begin oktober wist bekendeburen als eerste te melden dat Leontine Borsato een landhuis had gekocht in het Gooise plaatsje Huizen. Ze betaalde hiervoor 1.075.000 euro bij een vraagprijs van 1.195.000 euro.

EEN VERMOEIENDE LEONTINE BORSATO

Tevens liet zij er een hypotheek op vestigen van 4 ton euro. Op dit moment is zij druk bezig met de verbouwing van het landhuis en dat is uiteraard zeer vermoeiend. Leontine ziet er daardoor ook zeer slecht en getekend uit. Dat blijkt wel uit deze beelden. (*)

Tot nu toe waren er geen beelden te zien van het landhuis dat Leontine heeft gekocht. Bekendeburen heeft echter de hand weten te leggen op de foto's, zodat je eindelijk kan zien wat Leontine gekocht en waarom.

INDELING LANDHUIS LEONTINE BORSATO

Het is echt een prachtig landhuis.  De woonoppervlakte bedraagt 142 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. Koken kan Leontine in de half open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer kent grote raampartijen zodat er veel licht in valt en heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Ook beschikt de ex van Marco Borsato over een vrijstaande garage die ruimte biedt aan 1 auto.

Verder is er een oprijlaan voor meerdere auto's. Kortom; een droomhuis gelegen midden in de natuur, waar ze nu definitief een eigen leven kan gaan opbouw

(*) wordt nu lid van BB Exclusief en bekijk hoe alle zorgen de eens zo mooie Leontine Ruiters tekenen. De eerste maand is het abonnement gratis!