Froukje de Both is weer helemaal gelukkig nu ze, samen met haar dochtertje Emma, weer een eigen dak boven haar hoofd heeft. Nadat ze eerst haar woning met verlies moest verkopen na een breuk met haar toenmalige vriend Jeroen en vervolgens tijdelijk in een huurhuis ging wonen, heeft ze nu weer een eigen huis gekocht.

Froukje kocht deze leuke eengezinswoning in Landsmeer op 20 februari j.l. voor de prijs van 375.000,-- euro en heeft er een hypotheek op laten vestigen van 450.000,-- euro.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg 399.500,-- euro. Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 161 vierkante meter en beschikt over totaal vijf kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer met douche en ligbad. Uiteraard is er voor Froukje ook een walk-in closet

Dit alles is verdeeld over 3 woonlagen. Het huis van Froukje heeft zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is 58 vierkante meter groot en ligt op het oosten. Koken kan ze in de inbouwkeuken die is uitgerust met alle benodigde apparatuur.

De woning grenst aan natuurgebied 't Twiske'. waar Froukje op uitkijkt. Ze is vorig weekend naar haar nieuwe woning verhuisd.