Zo’n vijf maanden geleden besloot Peter Gillis een camper te kopen, maar het lijkt erop dat hij er al snel genoeg van heeft. Best wel opmerkelijk aangezien het een Morelo Palace 90 M betreft, een camper met daadwerkelijk alles erop en eraan.

Het mag met recht een rijdend paleis worden genoemd. Niks, maar dan ook écht niks, ontbreekt aan dit paleis op wielen. Zo is de keuken  voorzien van een keramiekplaat, oven en afwasmachine.

Je hebt dus meer dan genoeg ruimte en apparatuur om jezelf te wagen aan een topkok praktijken. Om jezelf op te frissen hoef je in ieder geval niet de camper te verlaten. Er zit een volledige badkamer, inclusief wasmachine in verstopt.

Verder is er ook aan technologische snufjes gedacht, de luxe camper komt tenslotte uit het jaar 2021. Hierbij kan je denken aan vloerverwarming, een panorama-dakvenster en een 32 inch televisie. 

Er hangt wel een stevig prijskaartje aan. Peter vraagt namelijk maar liefst 389.000 euro voor deze meer dan luxe camper. Maar dan heb je ook wat.

Maar helaas voor Peter is er nog een koper komen opdagen.

Hier vind je alle info en technische gegevens van de camper