Wim Kieft, oud Ajax en Nederlands Elftal speler, schuift met enige regelmaat aan bij de het programma Vandaag Inside van Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Buiten collega's zijn Derksen en van der Gijp ook zeer goede vrienden. In de tijd dat Wim het financieel heel moeilijk had, schoof Johan hem zo af en toe geld toe.

Dat probleem heeft Kieft, die 18 jaar lang verslaafd was aan cocaine, gelukkig niet meer. Het gaat hem financieel juist voor de wind. En dat blijkt wel uit dit huis in Haarlem dat hij kocht voor een bedrag van 1.285.000 eurio.

Wim liet er een hypotheek op vestigen van 642.500 euro. Dat betekent dat hij hetzelfde bedrag met eigen geld op tafel hebt gebracht.

Voor dit geld heeft hij dit riante herenhuis in Haarlem met een woonoppervlakte van 248 vierkante meter. Het totaal aantal kamers is negen, waaronder vijf slaap- een eetkamer en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over meerdere woonlagen. De keuken is luxe en van alle gemakken voorzien. Verder is er een achter- en een voortuin. De achtertuin is 75 vierkante meter groot.

Kortom: Wim gaat het gelukkig zeer goed en wie gunt hem dit niet?