Hij heeft namelijk niemand minder dan de top interieurontwerper Piet Boon, die al vele huizen van beroemdheden en captains of industry heeft ingericht, in de hand genomen.

Gevolg: Het huis van Henny is vrijwel onherkenbaar. Hij straalt nu een en al glamour en luxe uit. Hiermee hoopt Henny Huisman de aspirant koper over de streep te trekken. Aan de restyling zal zeker een fors prijskaartje hebben gehangen, maar het is nog altijd beter als weer de vraagprijs te moeten verlagen.

Henny is inmiddels in een paar jaar tijd al ruim 1,1 miljoen euro in prijs gedaald. De huidige vraagprijs ligt op 2.295.000,-- euro. Gezien het feit Henny op zijn optrekje een hypotheek heeft rusten van ruim 1,3 miljoen euro, zit hij nog fors in de plus.

De koper krijgt overigens een villa met een totale woonoppervlakte van 650 vierkante meter. Het optrekje bestaat totaal uit 8 kamers. waaronder 5 slaap – en twee badkamers. Er bevindt zich verder een apart gastenverblijf en een inpandige garage die aan 4 auto’s plaats biedt.

Ook het gastenverblijf heeft 5 kamers en twee badkamers. Dit alles staat op een perceel van bijna 2 hectare en het grenst ook nog eens aan een duinreservaat.

Het is dus te hopen dat het werk van Piet Boon Henny eindelijk de koper oplevert. Of Boon zijn werk goed heeft gedaan, kun je zelf beoordelen aan de hand van de foto's.