ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET APPARTEMENT WAAR ROB EN STEPHANIE HOKKEN

Rob Kemps heeft zijn vriendin Miriam Swinkels met de kinderen ingeruild voor achtergronddanseresje Stephanie Klaver. Ze maken ook geen geheim meer van de relatie. Het weekend van 22 oktober 2023 besloten ze tot een vaartochtje over de Vinkeveense Plassen.

Familie van vriendin Rob Kemps boos op Yvonne Coldeweijer

Overigens is de familie van Stephanie heel erg boos op Juice koningin Yvonne Coldeweijer, omdat zij de relatie naar buiten heeft gebracht. Dat je een vrouw met twee kinderen de rug toekeert, interesseert deze familie blijkbaar geen biet.

Die zouden, volgens bronnen van Yvonne, in het dorp Vinkeveen trots het verhaal rondstrooien dat Stephanie een BN'er aan de haak heeft geslagen.

Binnen kijken in het huis van Rob Kemps en zijn nieuwe vriendin Stephanie

De twee tortelduifjes zijn neergestreken in Amsterdam. Rob en Stephanie wonen daar in een huur-appartement gelegen aan het IJ en waarvan je de beelden kunt zien. Dat zal qua omgeving wel even wennen zijn in vergelijking met het huis waar hij met Miriam en de kinderen woonde.

Er is een prachtige luxe open keuken en uiteraard een terras. Verder heeft het appartement vloerverwarming en heeft het een woonoppervlakte van 83 vierkante meter.

Wie betaalt de huur?

Het staat op naam van Stephanie en de huur bedraagt rond de 1500 euro per maand. Overigens kan Rob best wat bijleggen, want ook al is scheiden duur, met het vermogen waarmee Rob Kemps 2023 in ging moet er wat overblijven.