CAROLINE LIGTHART BB VOL LIEFDE

Wie herinnert zich niet "poetsvrouw" Caroline met hondje Roos, die meedeed aan de eerste serie van BB Vol Liefde. Iedere man die bij haar kwam kon gelijk aan de schoonmaak beginnen. Uiteindelijk heeft Caroline geen man aan het programma overgehouden.

Ze verkocht zelfs haar B&B in het Oostenrijkse plaatsje Bad Kleinkirchheim en verhuisde naar Nederland waar ze appartement vond in het centrum van Alkmaar. Tegelijkertijd richtte Caroline een bedrijfje op op het gebied van vastgoed styling onder de naam Rose' Heart.

CAROLINE BB VOL LIEFDE INDELING MAISONNETTE

En dat zij smaak heeft blijkt wel uit de binnenfoto's van het appartement dat zij huurde. Huurde, want Caroline gaat weer terug naar Oostenrijk en is volop aan het bezichtigen. Of zij weer een B&B gaat beginnen is niet bekend.

De maisonnette in Alkmaar heeft twee kamers; 1 slaap- en 1 badkamer met een woonoppervlakte van 62 vierkante meter. Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Er is een open keuken met diverseinbouw apparatuur.

Het balkon biedt uitzicht over het centrum van Alkmaar. Belangrijkste is echter om te zien, dat Caroline een talent is op het gebied van styling!