Dre Hazes heeft eindelijk de sleutel in de deur kunnen steken van zijn nieuwe woning in Wilnis, waardoor hij op een steenworp afstand woont van zowel zijn moeder Rachel en als van zijn neef Djarno.

Dre kocht de twee onder 1 kap woning al in november vorig jaar, maar nu pas is de akte bij de notaris gepasseerd zodat hij de sleutel in handen heeft. Dre kocht de woning overigens met een korting van 18.000 euro. De vraagprijs was 848.000 euro en de koopsom bedraagt 830.000 euro

Het gaat om een duurzame twee onder 1 kapwoning. Duurzaam omdat de woning aardgasvrij is, over 16 zonnenpanelen beschikt en wordt verwarmt middels een warmtepomp. De woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap, 1 badkamer en een werkkamer. Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De ruime woonkeuken, het centrale punt in de woning, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De achtertuin is riant en ligt op het noorden. Hier gaat Dre dus beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Monique Westenberg blijft met de kleine Dre achter in zijn villa in Berkel en Rodenrijs. Of dit zo blijft zal de toekomst leren.