Danny de Munk ligt op dit moment zwaar onder vuur. Een vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege verkrachting. Dat zou zijn gebeurd rond 2007/ 2008.

Danny zelf ontkent overigens in alle toonaarden. Helaas voor hem heeft RTL gelijk de samenwerking met Danny opgezegd en Talpa gaat wel met hem door.

Het betekent dus nog einde einde carriere voor Ciska de Rat. Financieel heeft hij zijn zaakjes goed voor elkaar, dus een tegenslag kan Danny wel opvangen.

Dit optrekje in Purmerend kocht hij in 2018 voor een bedrag van iets onder de 124.000 euro en hij betaalde dat met eigen geld. Hij heeft het vorig jaar verhuurd voor een bedrag van 1075 euro per maand.

Het is een driekamer appartement met twee slaap- en 1 badkamer. Ligt mooi want de golfbaan ligt op een steenworp afstand. Koken kan in de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur.

Verder is er balkon en een prive parkeerplaats. De waarde van dit appartement zal zeker tonnen euro's hoger liggen. Boze tongen beweren nu dat Danny hier nu zou wonen totdat de storm is gaan liggen na onenigheid met zijn vrouw Jenny.

Lijkt bekendeburen vreemd want tot voor kort liet Jenny weten niets van het verhaal van de verkrachting te geloven.