TOPVOETBALLER IN ZIJN MAAG MET DEZE MILJOENENVILLA!

YouTuber en zangeres Nienke Plas kreeg afgelopen week bakken met krtiek over zich heen naar aanleiding van een foto die zij op Insta had geplaatst van haar vijf maanden oude dochtertje Harley.

Op dir bewuste foto ligt de baby met haar beentjes opzij en het bijschrift van Nienke viel bij vele totaal in verkeerde aarde. Zelf was ze zich, volgens haar man Resley, nergens van bewust dat dit zo'n ophef zou veroorzaken.

KOOPSOM WONING NIENKE PLAS

Overigens is de baby het derde kindje van Nienke en haar man, die tevens haar manager is. Zij zijn al de trotse ouders van twee zoontjes. Het gezin woont in een zeer leuke woning in Amsterdam, die Nienke en haar man vorig jaar april hebben gekocht voor een koopsom van 1.225.000 euro.

INDELING WONING NIENKE PLAS

Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro. De woonoppevlakte bedraagt 248 vierkante en in totaal telt de woning acht kamers, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. De keuken is luxe en van alle gemakken voorzien.

Er is een achter-voor-en zijtuin. De achtertuin is maar liefst 150 vierkante groot en kent een leuk terras. De huidige waarde van de woning wordt geschat op 1,5 miljoen euro.