Paskal Jakobsen, zanger van de groep Blof, heeft zijn huis in Middelburg te koop staan voor een prijs van 429.000,-- euro. Voor die prijs krijg je een uitgebreide eengezinswoning met een totale woonoppervlakte van 202 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen. Vijf jaar geleden stond het huis overigens al eens te koop voor een prijs van 549.000,-- euro. Paskal heeft dus heel wat water bij de wijn gedaan.

Totale aantal kamers is zes, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Maar ook is een handige werkkamer en de parel is wellicht de oude geluidsstudio van de groep Blof die je voor deze prijs bij krijgt. In deze geluidsstudio zijn vele hits van de groep opgenomen en is zeker voor de fans heilige grond.

Deze studio staat apart van het huis en is zo om te bouwen in een guesthouse. De keuken is, zoals te zien op de foto's zeer ruim en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Zelf kocht Paskal het huis in maart 2000 voor een prijs van 240.504,-- en heeft er voor totaal 365.000,-- aan hypotheken op rusten. Er is dus nog een redelijke winst bij verkoop te behalen.