Huizen
10 november 2017
 

BNN presentator Jan Versteegh koopt luxe eengezinswoning in Diemen. Zie foto's

Jan Versteegh heeft een luxe woning gekocht in een kindvriendelijke buurt in Diemen

Nog maar net vader geworden en gelijk al een huis gekocht in een kindvriendelijke buurt in Diemen. Jan kocht deze luxe eengezinswoning voor een prijs van 530.000,-- euro. Precies 5000 euro meer dan de vraagprijs van 525.000,-- euro.

Jan heeft er een hypotheek op laten vestigen van 344.500,-- euro. Hij heeft er dus bijna twee ton eigen geld ingestoken! Voor deze prijs hebben Jan en zijn gezinnetje een woning met een totale woonoppervlakte van 144 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en een luxe badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. De living is zeer licht en 53 vierkante meter groot. Koken kan in de moderne luxe keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De achtertuin is ruim en gelegen op het westen. De auto kan Jan parkeren op zijn eigen terrein. Het is ongeveer 8,5 kilometer verwijderd van het centrum van Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.