Het pand is een beschermd monument en is onder architectuur verbouwd. Het is dan ook een lust voor het oog. Niet voor niets zijn er tijdens de verbouwing alleen maar zeer luxe materialen gebruikt.

Op de foto's is zien hoe schitterend en smaakvol het huis van Nicolette is ingericht. De totale woonoppervlakte bedraagt 278 vierkante meter. Het huis bestaat uit totaal zes kamers waaronder vier slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over drie verdiepingen.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 6 pits gasfornuis en een van de badkamers heeft buiten een normale douche twee regendouches en een verzonken bad. Deze badkamer ligt op de derde verdieping.

Zonnen kan ook, want het huis heeft een riant dakterras van ongeveer 74 vierkante meter en is ook nog eens op het zuiden gelegen. Door het hele huis bevinden zich bovendien inbouwspots!

Het huis ligt zowat op de hoek van de Cornelis Schuytstraat en de PC Hooftstraat en op loopafstand van het Concertgebouw. Het huis werd overigens door haar man Joost in december 2009 gekocht voor een onbekende prijs en er rust een hypotheek op van 2,0 miljoen euro.

Parkeren kan overigens alleen maar via het aanvragen van een parkeervergunning. Waar Nicolette, haar man Joost en dochtertje Isabelle naar toe zullen verhuizen is op dit moment nog niet bekend.