Al in 2018 kocht prinses Mabel Wisse Smit voor 1,7 miljoen euro een villa in Breukeleveen om, nadat ze deze had laten slopen, haar droomvilla hier te kunnen bouwen. Maar de bouw zat niet erg mee.

Werd deze eerst opgehouden door strengere veiligheidseisen, daarna zaten broedende vogels de voortgang in de weg. Nu eindelijk staat de villa in de steigers en kan bekendeburen als eerste de beelden ervan laten zien.

Eindelijk is men, zoals op de foto’s is te zien, de bouw ver gevorderd. De villa staat in de steigers en laat aan fantasie niets meer te wensen over. Het is nog maar korte tijd dat de villa kan worden opgeleverd aan de prinses en dan is het de vraag of ze hier ook daadwerkelijk zal gaan wonen.

Voor de oma’s zou het geweldig zijn dat de kleinkinderen weer in Nederland komen wonen, maar aan de andere kant speelt hun sociale leven zich af in Londen. Wel zal Mabel er wellicht vaker komen nu er bij haar jongere zusje Nicole kanker is geconstateerd en ja dan wil je gewoonweg dichtbij haar zijn.

Ook dit is weer een forse tegenslag in haar leven na de dood van haar echtgenoot prins Friso. Wat dat betreft is het te hopen dat haar villa aan de Loosdrechtse Plassen in Breukeleveen haar geluksvilla zal worden waar ze alleen nog maar voorspoed zal ondervinden zoals het kankervrij worden van haar zusje.

Dan zal de villa voor haar verdere leven een speciale betekenis hebben.