Jeroen Nuijten, directeur van het bouwbedrijf STE Exclusive Projects BV uit Etten Leur, ligt al enige tijd in de clinch met Yolanthe en Wesley. Zij vroegen hem hun droomvilla op Ibiza te creeeren, maar haakten in opdracht van hun zaakwaarnemer Guido Albers af.

Maar Jeroen eist wel zijn reeds gemaakte kosten terug, want dat was de afspraak, Hij eist 140.000 euro van het glamourpaar, maar deze weigeren te betalen. De stekker wordt in opdracht van hun zaakwaarnemer Guido Alberts uit het project gehaald. Hij vindt het allemaal te duur.

Gevolg is dat Nuijten het koppel aanklaagt en nu al bijna twee jaar met ze in de clinch ligt. De zaak zou eindelijk 9 december a.s. voor de rechter dienen in Utrecht, maar daar Yo en Wes hebben besloten niet te komen opdagen, zal de zaak weer schriftelijk worden voortgezet.

Maar Jeroen geeft niet op en overweegt nu ook Albers voor de rechter te dagen wegens het plegen van een onrechtmatige daad. Aan bekendeburen.nl laat hij weten: 'Op verzoek van de tegenpartij zou er volgende week een pleidooi worden gehouden bij de rechtbank van Utrecht, maar weer laten ze verstek gaan. Het is steeds weer een tactiek van tijdrekken. Het houden van een pleidooi was nog wel een verzoek van hun kant.

Jammer, maar we gaan verder. We gaan de zaak zelfs uitbreiden. Hun zaakwaarnemer Guido Albers heeft dit weekend in een interview gezegd, dat er geen intentie was om met mij zaken doen. Dus ons wel kosten laten maken, maar geen intentie tot zaken doen.

Dat is het plegen van een onrechtmatige daad en wij overwegen dan ook om hem daar voor aan te klagen. Op zeker gaat de stukken hierover in het dossier van deze zaak. Het komt dan de rechter onder ogen. Dit pikken we natuurlijk niet.

Het wordt tijd dat het koppel eens hun verantwoordelijkheid gaan nemen in plaats van voortdurend maat tijd te rekken'.