Huizen
11 januari 2017
 

Breukhoven vindt huurder voor zijn appartement. Zie foto's

Slechts twee maanden heeft Marvin Breukhoven moeten wachten op een huurder voor zijn zeer luxe appartement in Amsterdam Zuid

Marvin  Breukhoven, de zoon van Connie en Hans, is erin geslaagd om een huurder te vinden voor zijn luxe driekamerappartement in Amsterdam Zuid. Marvin had zijn appartement november vorig jaar te huur gezet voor een bedrag van 2500,-- euro per maand.

Voor dit bedrag is het appartement nu verhuurd. Ook heeft de huurder een waarborgsom moeten storten van 5000,-- euro. De huurder krijgt voor dit alles een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 78 vierkante en heeft twee slaapkamers en 1 badkamer die voorzien is van een riante inloop regendouche. Koken kan in de royale woon/ eetkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook is er nog een aparte ruimte voor een was-en droogmachine. Natuurlijk ontbreekt het balkon niet en is het appartement voorzien van airco. Parkeren kan via een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.

Het appartement stond overigens ook te koop voor een bedrag van 650.000,-- euro.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.