Bekendeburen wist de hand te leggen op de verdelingsakte tussen Bridget en Pepijn. Hierin staat o.a.te lezen dat Bridget alle schulden op zich neemt. En dat is niet mis. Samen met Pepijn kocht ze in april 2008 het pand aan de van Breestraat in Amsterdam voor een bedrag van 1.575.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.750.000,--

Verder is er nog een tweede hypotheek gevestigd van 4 ton euro op het pand van haar ouders in Amsterdam. Omdat Pepijn en Bridget een samenlevingscontract hadden, moest alles netjes worden afgehandeld. En netjes is Bridget zeker, want zij vrijwaart Pepijn middels de akte van alle schulden, zodat zij in haar eentje de hypotheeklasten op haar schouders neemt.

Maar dat is niet eens alles. Vanwege 'overbedeling' moet zij haar ex vriendje Pepijn ook nog eens een bedrag van 126.000,-- euro betalen. Dit heeft te maken met o.a. de toebedeelde roerende goederen.

Is dit alles wellicht de reden dat Bridget het huis afgelopen zaterdag in de verkoop heeft gezet. Daar zit in ieder geval geen overwaarde in, want de vraagprijs is gelijk aan de hypotheek. De kans op verlies voor Bridget lijkt aannemelijker. Pepijn lijkt er dus op het oog zeer goed af te komen!