Deze week kwam cabaretier Theo Maassen in het nieuws door een 3 jarige peuter de zaal uit te sturen tijdens zijn optreden in Antwerpen. Het gebeurde nadat Theo een sexueel getinte grap had gemaakt en een peuter hoorde schateren.

Na zijn verzoek verlieten de begeleider en de peuter onder applaus van het publiek de zaal. Theo Maassen staat bekend om zijn vaak harde grappen en maatschappij kritiek, maar niet om het feit dat hij veelvoudig miljonair is.

Bekendeburen dook even in zijn cijfers bij de Kamer van Koophandel en even moesten we de wenkbrauwen fronzen. Theo heeft 1 bedrijf met de naam "Theo Maassen Holding B.V.", gevestigd in Eindhoven.

Het eigen vermogen eind 2021 bedroeg 2,4 miljoen euro! Een jaar eerder bedroeg dat nog 3,6 miljoen euro. Theo heeft dus in het coronajaar 1,2 miljoen euro moeten inleveren. Maar medelijden hoef je natuurlijk niet te hebben, want hij blijkt ook nog een pandjesbaas te zijn.

Op zijn naam staan namelijk in het Openbaar Kadaster vijf panden die hij vanaf 2005 tot en met 2020 heeft gekocht voor totaal bijna 2,6 miljoen euro en waar slechts 1 hypotheek op te vinden is van 550.000 euro.

De huidige waarde van zijn panden zal zeker zijn verdubbeld, zodat je de grappenmakende Theo mag schatten op zo'n 8 miljoen euro en dat is zeker geen grap!