Kamperen wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Waar we vroeger massaal met onze toiletrol onder de arm naar een sanitairgebouw moesten lopen, is dit vandaag de dag natuurlijk allang niet meer het geval. Sterker nog, de glamping is steeds meer in opkomst. Een glamping is een combinatie van een camping, maar dan met de luxe van een hotel. Dat houdt dus in dat je hier prima met jonge kinderen naartoe kunt en je van alle gemakken bent voorzien. Van een volledig ingerichte tent met douche, toilet, eigen keuken en goede bedden tot een een prachtige boomhut voor wanneer de kids wat ouder zijn. Zo kun je luxe kamperen via villatent.nl in zowel Nederland, maar ook door de rest van Europa. Juist doordat luxe kamperen steeds meer in trek is, zien we ook dat bekend Nederland regelmatig op deze campings te vinden is. Om je kans te vergroten, hebben we een aantal tips voor je.

De Waddeneilanden

We beginnen onze reis langs de campings waar je bekende Nederlanders kunt tegenkomen op de prachtige Waddeneilanden. Of je nu Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog bezoekt, ze hebben allemaal hun eigen aantrekkingskracht voor beroemdheden die graag ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Campings zoals Camping De Krim op Texel staan bekend om hun luxe accommodaties en faciliteiten die zowel gezinnen als bekende Nederlanders aantrekken. Wil jij nu ook naar een luxe camping? Boek dan gemakkelijk en snel online jouw verblijf op een glamping naar keuze. De kans dat je dan een bekende Nederlander tegenkomt, is vrij groot. Hoewel ze vaak het hoogseizoen proberen te vermijden, zien we toch regelmatig wat foto’s op Instagram en Facebook voorbijkomen.

Veluwe

De Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied in het midden van Nederland, is een paradijs voor kampeerliefhebbers. Hier vind je niet alleen rust en ruimte, maar ook een grote kans om bekende Nederlanders tegen te komen die genieten van de prachtige bossen en heidevelden. Camping De Hertshoorn in Garderen is zo'n plek waar je je favoriete BN'er kunt spotten terwijl ze ontspannen in hun eigen stacaravan of tent. Vooral tijdens een heerlijke ontspannen wandeling is de kans groot dat je ze tegenkomt. Hoe fijn is het om even te kunnen ontsnappen aan de drukte die ze natuurlijk de hele dag hebben. Daarom is het wel netjes om op gepaste afstand te blijven en niet direct te vragen om foto’s en handtekeningen.

Limburg

Limburg staat niet alleen bekend om zijn glooiende landschappen en pittoreske dorpjes, maar ook om zijn gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel bekende Nederlanders graag hun vakantie doorbrengen op campings in deze regio. Camping De Leistert in Roggel is bijvoorbeeld een populaire keuze, met luxe accommodaties en faciliteiten zoals een subtropisch zwembad waar je het hele gezin kunt vermaken. Wist je trouwens dat de roots van Chantal Janzen in Limburg liggen? Zo gaat ze regelmatig terug naar de plek waar het allemaal voor haar is begonnen.