Binnenkort kan de moeder van Carlo Boszhard niet meer door het raam zwaaien naar haar zoon Carlo. Zoals bekend zijn de twee buren van elkaar.

Carlo ruilt na 22 jaar zijn moeder Wil in voor een schitterende onder architectuur ontworpen villa. Hij kocht deze voor een bedrag 2.195.000 euro.

De villa ligt ook in Landsmeer, waar Carlo nu ook woont. De nieuwe villa ligt gelukkig slechts 1,4 kilometer verwijderd van het huis van zijn vader en moeder. Met de auto is het maar drie minuten rijden.

Wat krijgt Carlo voor zijn geld?  De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 232 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een kelder.

Koken kunnen Carlo en Herald in de grote woonkeuken met spoeleiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De auto’s kunnen zij parkeren in hun eigen garage, die ruimte biedt aan twee auto’s.

De achtertuin, gelegen op het zuiden, heeft niet alleen meerdere terrasjes en romantische plekjes, maar herbergt ook een vijver die uitkomt op open water,zodat vissen en vogels tot aan het vlonderterras bij de woonkamer kunnen zwemmen .

Verder zijn er ook nog twee paardenboxen. Opvallend is overigens wel dat de villa alleen op naam van Carlo staat. De naam van Herald is nergens te bekennen in de koopakte. Maar wellicht dat de twee trouwen in gemeenschap van goederen en dat dan Herald automatisch mede eigenaar wordt.

De overdracht van de villa vindt plaats op 11 januari 2023, dus heeft Carlo nog tijd genoeg om zijn huidige woning te verkopen.

bron: weekblad Party