Nog niet zolang geleden deed het gerucht de ronde dat het huwelijk van Chantal Janzen zich in zwaar weer zou bevinden, Haar man Marc Geeratz zou vreemd zijn gegaan met een aantal vrouwen die hij zou hebben ontmoet in een sportschool dichtbij hun huidige woning.

Maar de aankoop van een nieuw miljoenenpand in het Museumkwartier in Amsterdam geeft het tegendeel aan. Het zit helemaal goed in hun huwelijk.. Ze besloten blijkbaar zelfs om een andere woning te gaan zoeken.

NIEUWE PAND CHANTAL

Hun oog is daarbij gevallen op een prachtig pand in Amsterdam, welke zij hebben gekocht voor maar liefst 3,7 miljoen euro en waar ze een hypotheek op hebben laten vestigen van 4,5 miljoen euro. De container staat al voor de deur tbv de verbouwing van het pand.

 De woning die Chantal heeft gekocht heeft een woonoppervlakte van 302 vierkante meter en bestaat buiten een souterrain uit een bovenwoning en een dakterras. Voor het laatste was wel een vergunning van de gemeente noodzakelijk.

OUDE HUIS

Het kan overigens bijna niet anders als dat hun huidige woning binnenkort te koop zal worden aangeboden. Deze kocht Chantal in 2009 voor een bedrag van 1.535.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro.

De waarde van het pand bedraagt zo’n 2,7 tot 3 miljoen euro. Daar komt in ieder geval een leuke winst uit, die Chantal en haar man kunnen gebruiken voor de eventuele renovatie om er daarna te gaan wonen..