Connie Breukhoven en haar vriend Eugene van Dun blijven hun huizenbezit samen uitbreiden. Kocht Eugene laatst nog een appartement van Hans Breukhoven, nu kochten ze samen een appartement aan de Statenweg in Rotterdam.

Zelf gaan ze hier niet wonen. Het is een gekocht als belegging. Het appartement zal eerst helemaal worden opgeknapt, om daarna in de verhuur te gaan. Voor Eugene is dit gesneden koek, want hij is immers zelf aannemer.

Het appartement, dat al meer dan een jaar te koop stond, kochten Connie en Eugene voor 145.000,-- euro. Het is een benedenwoning met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter en bestaat uit totaal dire kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 48 vierkante meter, die op het oosten is gelegen.  Er is een dichte keuken, die er op zeker zal worden uitgesloopt. Opvallend is overigens dat Connie en Eugene zoveel huizen kopen in Rotterdam.

'Het is er zeer prettig zaken doen en nog niet zo duur als in bijvoorbeeld Amsterdam. En op zeker dat Rotterdam binnen enkele jaren hot wordt', laat Eugene aan bekendeburen weten.