Kort geleden wist bekendeburen te onthullen dat Connie Breukhoven en haar nieuwe liefde Eugene van Dun al sinds 2006 een zakelijke relatie met elkaar hebben. Zo kochten ze een paar appartementen in Rotterdam.

Connie en Eugene hebben besloten om een van de appartementen in de verkoop te zetten, nadat dat deze volledig is verbouwd en van alle luxe is voorzien. Het appartement is werkelijk een lust voor het oog.

De vraagprijs bedraagt 206.000,-- euro. Voor dit geld krijg je een 4 kamer appartement met een totale woonoppervlakte van 90 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en 2 badkamers.

De badkamer die grenst aan de grote slaapkamer heeft niet alleen een bubblebad, maar ook nog eens een heerlijke inloopdouche. De andere badkamer heeft een douche.

De woonkeuken is luxe en van alle mogelijke apparatuur voorzien. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Het appartement is voorzien parketvloeren. Verder alle elektra, leidingen en afvoeren totaal nieuw.

Wil je dit appartement niet kopen, maar wel huren dan kan dat ook voor 1300,-- euro inclusief servicekosten ben je de huurder van dit pareltje in de Rotterdamse wijk Blijdorp.

Connie en Eugene kochten dit pand, samen met nog een appartement in begin 2007 voor 378.000,-- euro. Er rust geen hypotheek op hun bezit.