Connie en Eugene hebben een zakelijke relatie sinds 2006 die sinds kort is overgegaan in een liefdesrelatie.

 eind 2006 kochten Connie en Eugene samen een aantal pandjes in Rotterdam. Connie deed dit samen met haar dochter Shanna en zoon Marvin. Zij zijn voor de helft eigenaar van het onroerend goed en Eugene, middels zijn bedrijf, heeft de andere helft in handen.

De totale investering die Connie en Eugene deden bedroeg iets minder dat 7 ton euro en alles werd cash betaald. In het Kadaster is namelijk geen hypotheek te vinden.

Oorspronkelijk bezaten zij o.a. twee appartementen aan de Bergsingel in Rotterdam, maar eind oktober 2012 werd een van de optrekjes door Connie aan Eugene verkocht voor een bedrag van 65.000,-- euro.

Deze verkoop had een speciaal tintje, want er werd een schuld mee verrekend die Connie's ex Hans nog had uitstaan bij Eugene. Dit betrof een factuur uit januari 2012 die Hans blijkbaar nog niet had betaald.

Dat Eugene goed bij kas zit, blijkt wel uit het feit dat hij zo'n 12 panden bezit. Echter; zijn vrouw, van wie hij nog niet officieel is gescheiden, is overal voor de helft eigenaar van. Ook van hun bedrijf.

Maar Connie heeft al eerder aangegeven geduld te hebben. En dat zal ze zeker nodig hebben. De zakelijke relatie zal er in ieder geval niet onder lijden!!