Zoals bekend hebben Connie en de helaas overleden Hans Breukhoven drie kinderen geadopteerd: Shanna, Jordy en Constanza. Dochter Shanna zou op vakantie zijn geweest in Costa Rica en daar blijkbaar een relatie hebben gehad met een man die nu beweerd de vader te zijn van haar zoontje.  

SCHOONZOON CONNIE BREUKHOVEN

Bekendeburen kreeg een mailtje binnen van deze wanhopige man die dus beweerd de vader te zijn van het zoontje van Shanna Breukhoven. Als dit zo zou zijn dan heeft Connie er onverwachts een schoonzoon bij.

MAIL VADER ZOON SHANNA BREUKHOVEN

In de mail schreef de man het volgende:

"Hallo, sta me toe mezelf voor te stellen, mijn naam is Ronald ....... ( achternaam bekend bij bekendeburen) en ik kom uit Costa Rica. De reden dat ik je schrijf is vanwege BREUKHOVEN SHANNA JULISSA, ze was in Costa Rica in 2015 2016 en we waren aan het daten, alleen heeft ze me verlaten en ik denk dat het kind dat ze heeft van mij is en ik wil weten dat ik het recht heb om te weten dat ik bereid ben voor een interview.

Sinds meer dan 5 jaar heb ik niets meer van haar en mijn zoon gehoord. Ik dank u bij voorbaat voor alle hulp die u mij kunt geven om het te lokaliseren om de ploeg van mijn zoon te vinden. Groeten uit Costa Rica Ronald.......".

Uiteraard kan Shanna contact met ons opnemen voor verdere gegevens over deze man wat betreft zijn achternaam en telefoonnummer!