Uit een beslagdocument waarop bekendeburen.nl de hand op heeft weten te leggen, blijkt namelijk dat zij 9 juli j.l. voor een bedrag van maar liefst 7.552.000,-- euro beslag heeft laten leggen op de villa van haar ex man Hans aan de Backershagenlaan in Wassenaar.

Op 8 juli j.l., zoals te lezen staat in het document, heeft de voorzieningsrechter in Den Haag haar hier toestemming voor gegeven, zodat de gerechtsdeurwaarder de dag erna tot het effectueren van het beslag heeft kunnen overgaan. Het betreft een conservatoir beslag, waarmee Connie de vordering van ruim 7 miljoen euro die zij op haar ex man zou hebben, heeft veiliggesteld.

In later stadium kan zij overigens over gaan tot een executoriaal beslag, waardoor de diva op ieder moment de villa van Hans op de veiling kan brengen om haar miljoenenvordering te kunnen innen. Volgens bronnen heeft het beslag alles te maken met de situatie die is ontstaan na het faillissement van Free Record Shop, waarbij Hans miljoenen zou hebben verloren.

Na de scheiding van Hans en Connie in 2009 zouden er namelijk financiele afspraken zijn gemaakt. Om het afgesproken bedrag dat zij van Hans nog heeft te vorderen veilig te stellen, zou Connie tot dit beslag zijn overgegaan. Opmerkelijk is wel dat Connie alleen beslag legt op de Wassenaarse villa, waar zij jarenlang lief en leed met Hans deelde, terwijl Hans meer onroerend goed bezit.

Overigens woont Breukhoven op dit moment in de Engelse hoofdstad Londen en heeft hij de villa in Wassenaar aan een vriend verhuurd. Uiteraard is iedereen wel nieuwsgierig of dit beslag de tot nu toe goede verstandhouding tussen Hans en Connie zal vertroebelen.

Foto villa: Rene Oudshoorn