Connie Breukhoven - Witteman heeft het hoger beroep in strijd met haar ex Eugene van Dun over onroerend goed gewonnen. De twee lagen sinds 2019 met elkaar in de strijd over diverse pandjes in Rotterdam.

De constructie was dat Connie de aankoop financierde en Eugene, toen eigenaar van een bouwbedrijf, het appartement opknapte en het appartement vervolgens in de verhuur zetteĀ tegen een aantrekkelijke prijs.

Volgens het Openbaar Kadaster waren beiden eigenaar, maar Connie eiste de pandjes op. Het was het begin van een lange juridische strijd. Ondertussen liet Connie voor miljoenen euro's beslag leggn op de pandjes.. Het gaat om zo'n 15 pandjes.

Nu vier jaar later heeft de rechter in hoger beroep Connie in het gelijk gesteld en gaan alle panden naar haar toe. Haar ex verloofde, met wie ze vijf jaar samen is geweest tot het in 2018 tot een einde kwam, zal niet profiteren van de waardestijging.

De rechter heeft bepaald dat wat betreft de waarde 1 januari 2019 de peildatum is. Dat betekent dat haar ex miljoenen ziet verdampen en Connie miljoenen euro;s rijker is geworden door deze uitspraak.

Het hoger beroep was trouwens aangevraagd door Eugene, die er nu zelfs slechter vanaf komt als de uitspraak van de vorige rechter.