Het lijkt er op alsof Hans en Connie Breukhoven financieel recht tegenover elkaar staan. En zeker na het faillissement van Free Record Shop. Vanaf dat moment is Connie bezig de afspraken over het geld wat zij van Hans moet krijgen zeker te stellen.

Zo legde ze vorig jaar juli voor meer dan 7,5 miljoen euro beslag op de villa van Hans in Wassenaar. Blijkbaar gaf dit haar toch niet genoeg zekerheid. Gefluisterd wordt namelijk dat er is afgesproken dat Hans Connie een maandelijks bedrag zou betalen van 50.000,-- euro.

Dat was afgesproken in het zogenaamde echtscheidingsconvenant.  Connie was blijkbaar bang dat door het faillissement van Free Record Shop Hans veel geld zou verliezen. Begin maart van dit jaar gingen ze maar weer om de tafel zitten en maakten daar nieuwe afspraken.

Zo heeft Connie nu twee hypotheken op de villa laten vestigen. Dat gebeurde in maart j.l. Een hypotheek van 1.350.000,-- euro die op haar eigen naam staat en 1 hypotheek van 4 miljoen, verstrekt door een bedrijf gevestigd op Malta.

Uit de akte wordt duidelijk dat Connie met dit bedrijf betrokken is. Hiermee verstevigt zij haar greep op haar ex man Hans. Die moet nu iedere maand een bedrag aan hypotheeklasten betalen wat natuurlijk even groot is als de maandelijkse 50.000,-- euro.

Voordeel voor Hans is nu wel dat hij de rente mag verrekenen met de Belastingen. Maar voor de rest is hij nu toch weer op een bepaalde manier met zijn ex Connie getrouwd. Het is duidelijk: er is meer aan de hand, maar alle betrokken partijen houden de kaken stijf op elkaar!!