Al ruim drie jaar is diva Connie Breukhoven in een miljoenen strijd verwikkeld met haar ex vriend Eugene van Dun. En er lijkt aan deze strijd maar geen einde te komen.

Connie vordert aardig wat geld van haar ex verloofde Eugene met wie ze zelfs nog op het punt heeft gestaan om mee te trouwen. Inmiddels is Eugene wel getrouwd.

Waarom draait het om. Een aantal jaren lang kochten Connie en Eugene samen pandjes in Rotterdam. Pandjes die stevig moesten worden gerenoveerd.

Connie zou het geld op tafel hebben gelegd en Eugene, die toen nog eigenaar was van een aannemersbedrijf, was belast met de renovatie van de aankoop.

Daarna werden de panden, 15 in totaal, tegen aantrekkelijke prijzen verhuurd. In het Kadaster staat te lezen dat Connie en Eugene beiden voor de helft eigenaar van de pandjes zijn.

Maar Connie zou, volgens het verhaal, zijn deel als een lening hebben verstrekt en vordert dit geld nu terug. Dat ziet Eugene anders. Gevolg: Connie heeft beslag laten leggen op zijn deel en heeft zelfs op een bepaald moment beslag laten leggen op de huuropbrengsten van Eugene.

In 2019 werd er een beslag gelegd door Connie van 2,6 miljoen euro en in 2021 werd er door beslag gelegd voor iets onder de 1,3 miljoen euro.

Nog altijd is er geen oplossing gevonden en gaat de strijd om de miljoenen euro's nog door. Wel zou de rechter, volgens Eugene, in een tussenvonnis hebben bepaald dat het beslag er vanaf moet.

Maar daar is in het Kadaster niets van terug te vinden!